Let's work together!

Vind je mijn pagina leuk?
Deel hem dan op: 

Of volg me op instagram:

Ik ben grafisch illustratief ontwerper. Én ik ben een grote dierenvriend! Can you tell?

 

Vroeger tekende ik altijd, vooral natuurlijk dieren, Mijn basisschooldroom was: tekenfilms maken bij Disney in Hollywood. 

De droom is een beetje bijgesteld :). Een hele tijd heb ik tekenen zelfs gelaten voor wat het was, notabene op de kunstacademie. Ik had daar gekozen voor de richting grafisch ontwerpen en begon dit vak steeds leuker te vinden. Na de academie ben ik langzaam aan tekenen weer gaan oppakken, terwijl ik voor mijn ‘echte’ werk als grafisch ontwerper aan de slag ging. Een hele lange periode ging voorbij, waarbij ik op zoek was naar mijn eigen stijl. Toen kreeg ik de kans om via Uitgeverij Clavis mijn eerste prentenboek Lieveheershondje uit te geven. Dat was het moment dat ik dacht: 'Hier wil ik mee verder!' Het grafisch ontwerpen is iets wat ik 'ernaast' doe en waar ik ook heel blij van wordt. Maar in hart en ziel (en zoals ik in mijn hele vroege jaren al wist) ben ik illustrator. Daarom zie je in mijn grafisch werk hier en daar ook een illustratief randje. 

 

Mijn ontwerpbureau bevind zich in het kleine, natuurrijke dorpje Reuver in Limburg, maar mijn opdrachtgevers zijn verspreid door Nederland en België. Heb je interesse om samen te werken? Stuur me dan een mailtje via het formulier hier rechts en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Debby Peeters

Oude schans 14

5953 BB Reuver

0627260404

Want to work together?
Contact me!