Hallo

Ik ben Debby Peeters, grafisch illustratief ontwerper en ik woon en werk in Reuver (Limburg).

 

Afgestudeerd als grafisch ontwerper aan de kunstacademie Sint Joost in Breda (2005) en levenslange illustrator. Deze achtergrond heeft mij gevormd tot de illustratief ontwerper die ik nu ben. Ik mix namelijk graag illustraties met grafische technieken. Mijn werk is kleurrijk en expressief en ik laat me voortdurend inspireren door dieren en natuur. Ik werk graag met druktechnieken als linosnedes en zeefddrukken, omdat dit mij helpt in het beperken van detail en kleur. Veel van mijn werk bestaat uit niet meer dan 2 of 3 kleuren, die elkaar soms overlappen waarbij interessante kleurmengingen ontstaan.

Mijn werk bestaat voornamelijk uit posters, (prenten)boeken en illustraties. Maar ik ga geen enkele creatieve uitdaging uit de weg!

 

Heb je interesse om samen te werken? Stuur me dan een mailtje via het formulier hieronder en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

 

 

In 2016, her first children’s book, Lieveheershondje (Ladybugdog), was published. The publication was about a teeny tiny black dog, which was inspired by her own little pet dog, Pixel.

Lees verder op People of Print blog

De balans die ze voortdurend wist te vinden tussen haar eigen creativiteit en mijn persoonlijke specifieke wensen vond ik bewonderenswaardig. Ik was buitengewoon opgetogen over het resultaat.

-Doron Ketelaars, auteur van o.a. De Toegift

Als je een illustrator zoekt met een gave en unieke stijl, die creatief meedenkt én de deadline ruimschoots haalt, dan beveel ik Debby Peeters van harte aan.

-Petra Kruijt, eindredacteur PUUR! Magazine

Want to work together?
Contact me!

info@debbypeeters.com

06 2726 0404